filofax

Filofax-notebooks – 5 redenen waarom u Filofax nodig heeft

Filofax is een revolutionaire manier om papier te gebruiken om aantekeningen te maken. In deze moderne wereld waar alles in plastic wordt verpakt, is het geen verrassing dat mensen hun informatie liever in iets “vriendelijkers” bewaren. Het goede nieuws is dat Filofax een ongelooflijk eenvoudige manier is om precies dat te doen. Je gebruikt in principe een notitieboekje met aan de voorkant een vakje voor je pen. Wanneer u in uw notitieboekje schrijft, wordt de informatie met permanente inkt naar de voorkant van het notitieboekje overgebracht. Hier zijn enkele tips voor het kiezen van het juiste type notebook voor uw situatie:

Je hebt maar één notebook nodig – De meeste mensen hebben meerdere laptops, wat betekent dat ze tientallen verschillende notitieboekjes hebben, om nog maar te zwijgen van het maken van back-ups van schijven voor elk belangrijk moment. Zou het niet geweldig zijn als je maar één notebook zou kunnen kopen en er klaar mee bent? Filofax maakt het heel gemakkelijk om precies dat te doen. Je kunt een Filofax in het vliegtuig meenemen en hem gewoon in je handbagage stoppen, of je kunt er een kopen voor slechts een paar dollar bij je plaatselijke kantoorwinkel.

Filofax is helemaal niet duur – het is erg goedkoop. Er zijn zelfs enkele kortingplaatsen die u een Filofax-notebook voor slechts een paar dollar verkopen. Als u een volledig draagbare oplossing voor uw schrijfbehoeften nodig heeft, is dit zeker de juiste keuze. U hoeft zich nooit meer zorgen te maken dat de inkt opraakt en u hoeft geen klein fortuin uit te geven om het voor elkaar te krijgen.

Het is stijlvol – Het is fijn om een gewoon notitieboekje voor je werk te hebben, maar na een tijdje wordt het een beetje gênant om het in het openbaar te hebben (vooral als je iets serieus schrijft, zoals een essay). Gelukkig maakt Filofax het gemakkelijk om uw notebook stijlvol en eigentijds te houden. Er zijn verschillende stijlen om uit te kiezen, en ze zijn gemaakt van rubber als een goedkope kleine rubberen pen. Er zijn ook exemplaren gemaakt van luxere materialen, zoals leer. Sommige zijn zelfs waterbestendig, wat fijn is als je hem buiten wilt gebruiken.

Het is betrouwbaar – Als u vaak reist of altijd niet thuis bent, heeft u een betrouwbare oplossing nodig, zoals een Filofax Notebook. Je kunt het bij elke grote elektronicawinkel bekijken. Het beste is dat de meeste van hen hele lijnen van deze verkopen, dus je kunt er gemakkelijk een uitkiezen om overal mee naartoe te nemen. Het kan een redder in nood zijn als er midden in de nacht (of ergens anders) iets misgaat. Het bespaart u de moeite om te moeten vertrouwen op de technische ondersteuning van iemand anders.

Dit zijn slechts enkele van de redenen waarom u een Filofax-notebook zou moeten kopen. Als je zelfs maar een beetje kennis hebt van computers, kun je erachter komen hoe je dit product gemakkelijk kunt gebruiken. Als je dat eenmaal doet, vraag je je af waarom je ooit een van deze handige apparaten niet had toen je van huis ging. Voor je het weet pak je je koffers in voor reizen over de hele wereld.

Bij My Lovely Notebook vind je notitieboeken op te koesteren!