Wat is een domeinnaam

Hoe domeinnaam kopen zonder hosting

In de huidige interneteconomie vinden veel mensen het gemakkelijker om domeinnamen te kopen zonder te hosten.

Hosting wordt beschouwd als een must wanneer u een domeinnaam koopt van een gerenommeerd bedrijf; Dit is de reden waarom domeinprivacy belangrijk is. Hoewel u zeker uw eigen domeinnaam kunt hosten, is die optie niet altijd praktisch voor iedereen.

Wat is een domeinnaam – De eenvoudigste manier om domeinnaam privacy te kopen, is aanmelden met een webhost die het gratis aanbiedt. De meeste webhosts maken het gemakkelijk voor nieuwe klanten om hun eigen websites te bouwen. Als u domeinnamen wilt kopen, moet u deze kopen via uw website van het webhost.

Nadat u uw domeinnaam hebt gekocht, bent u dan verplicht om het te registreren met uw domeinregistrator. Voordat u dat kunt doen, moet u echter cookies in uw browser uitschakelen. Hiermee wordt voorkomen dat uw browser automatisch informatie over u op te slaan naar sites die u bezoekt. Dat is hoe de privacy van uw domeinnaam is beschermd tegen hackers.

Sommige webhosts bieden gratis domeinparking voor een periode van tijd. Terwijl je zou denken dat dit een slecht idee is omdat het in wezen je hard verdiende privacy en veiligheid opgeven voor een paar maanden vrije ruimte, zijn er enkele goede dingen erover. Je kunt je tijdens deze tijd zoveel domeinen registreren als je wilt, zelfs als je niet klaar bent om met hen uit te gaan. U hoeft geen aan de voorkosten voor uw domeinnaam te betalen, terwijl uw account actief is en u kunt uw account op elk gewenst moment verlengen Er zijn updates voor het domeinnaamsysteem. Hoewel je het moeilijk hebt om een host te vinden met dit soort deal, is het altijd een goed idee om je ogen open te houden voor een die het doet.

Wanneer u op zoek bent naar een gratis domeinregistrar, is het eerste dat u moet doen of u een betrouwbare krijgt.

Er zijn veel vliegby-night-operators die net na uw geld zijn, en u zult geen succes laten vertrouwen. De eenvoudigste manier om te controleren of ze betrouwbaar zijn, is door hun website door te gaan en hun klanttestimonials te bekijken. Als je veel mensen vindt die iets positiefs over het bedrijf zeggen, kun je ze waarschijnlijk op de kwestie vertrouwen.

Uw volgende stap in het kopen van een domeinnaam zonder hosting is om uw domeinnaam te kopen. Zodra u uw domeinnaam hebt ontvangen, bent u klaar om uit te gaan en te beginnen met het promoten. Het is belangrijk dat u slechts één domeinnaam koopt, omdat u het in de toekomst waarschijnlijk wilt behouden. Zorg ervoor dat je alle formulieren invult en beantwoord de vragen, zodat je weet wat het is waar je naartoe gaat. Hoewel het mogelijk vrij is, wilt u ervoor zorgen dat u beschermd bent.

Krijg meer informatie:  Wat is een domeinnaam