Is huidverjonging het nieuwe antwoord in een huidverzorgingswereld?

Is huidverjonging het nieuwe antwoord in een huidverzorgingswereld?

Totale Huidinstituut LaVendi huidverjonging omvat de toepassing van verschillende niet-invasieve behandelingen om fijne lijntjes, rimpels, verslapping van de huid, beschadiging door de zon, acnelittekens en ouderdomsvlekken aan te pakken. Naast deze verjonging wenden meer patiënten zich tot rimpelcrèmes voor hulp. Wat nog belangrijker is, lasers, IPL, elektrolyse, peelings, chemische peelings, dermabrasie, cryotherapie en injecteerbare vulstoffen kunnen allemaal het uiterlijk en de algehele gezondheid van een patiënt verbeteren.

huidverjonging

Deze voordelen van huidverjonging zijn de afgelopen jaren duidelijker geworden met de ontwikkeling en introductie van medische behandelingen zoals huidvernieuwing en laserchirurgie. Echter, meer patiënten wenden zich nu tot niet-medische behandelmethoden om verschillende redenen, waaronder de kosten, complicaties van andere cosmetische behandelingen of zelfs vanwege hun eigen persoonlijke onvolkomenheden. Sommige van deze niet-medische of "complementaire" methoden omvatten collageeninjecties, microdermabrasie met behulp van ultraviolet licht, liposuctie met behulp van tumescente vloeistof, chemische peelings, Botox-injecties, wondgenezing met behulp van infrarood of ultrageluid of laserchirurgie. Sommige van deze methoden worden niet gedekt door de verzekering en andere zijn slechts gedeeltelijk gedekt.

In een recente studie gepubliceerd in het maartnummer van Archives of Dermatology, verklaarden onderzoekers van de Universities of Texas Medical School en de University of Florida dat "optimale weefselremodellering in hoge mate afhankelijk is van intens gepulseerd licht en de anti-verouderingsvoordelen ervan." Ze konden met name aantonen dat wanneer een ultralichte, gepulseerde lichtstraal in combinatie met een biologisch middel zoals collageen, elastine of hyaluronzuur werd toegepast, dit resultaten opleverde die vergelijkbaar waren met die van een traditionele chirurgische ingreep. Zoals we al jaren weten, is het verouderingsproces van onze huid grotendeels te wijten aan een verminderde productie van collageen en elastine. Collageen en elastine zijn de primaire vezels die onze huid haar elasticiteit en stevigheid geven. Deze bevinding levert verder bewijs dat een succesvolle huidverjonging kan worden bereikt door niet-medische middelen, zoals eerder vermeld, evenals door medische technieken die algemeen worden gebruikt in de hedendaagse medische sector.

Klik hier voor meer waardevolle informatie: https://huidinstituutlavendi.nl/